City Hostel Corvin

Egy egy új építésű hostel Budapest központjában. Privát szobákat és apartmanokat kínálunk saját fürdőszobával, konyhával.

Kitűnő ár/érték arány! Ideális csoportoknak, családoknak, baráti társaságoknak, egyéni turistáknak. Van parkolóhelyünk is alacsony áron.

Csoportoknak speciális foglalási és lemondási feltételek 15 fő felett.

2022-ben június 24-től augusztus 21-ig van nyitva.

Szobák és árak

  • Két- és háromágyas szobák saját fürdőszobával
  • Egy- és kétágyas szobák közös fürdőszobával (2 szoba osztozik 1 fürdőszobán)
  • Apartmanok 2-4 főnek saját fürdőszobával (2 kétágyas szobával)

Minden szobának és apartmannak saját konyhája van hűtővel, íróasztal székekkel.

Ez egy új hostel, kb. fél óra sétára a belvárostól. A szobákban egyszerű, de új bútor van. Minden, beleértve az ágynemút is, tiszta volt.

Dominic (Spanyolország)

Nagyszerű szobák! Nagyok és mindenünk volt, ami szükséges. Nagyon tiszta, friss. Mindenkinek ajánlom!

Ruslan (Oroszország)

Az épület teljesen új, a bútorok is. A szobák tiszták és jól felszereltek. Van parkoló a mélygarázsban. Az utca csendes, de közel van a nyüzsgéshez.

Marta (Lengyelország)

Szolgáltatások és információk

Ingyenes WiFi

A szolgáltatás elérhető a hallban, ingyenesen.

24 órás recepció

Turista információ, programok, jegyek, taxi a reptérre

Csomagmegőrző

Ingyenes csomagmegőrző bejelentkezés előtt és kijelentkezés után

Ágyneműt biztosítunk

Törölköző nem áll rendelkezésre.

Ventillátor bérelhető

Ára €2.00 / nap, letét: €20.00.
NINCS légkondicionálás a szobákban.

Takarítás

Nincs napi takarítás. Az elutazás utáni takarítás €4.00 / szoba.

Pótágy, babaágy

Nem tudunk pótágyat betenni a szobába. Babaágyat biztosítunk (előre kell kérni, max. 1 db / szoba).

Parkolás

A belső udvaron, €15.00 / nap áron, letét: €20.00. Foglalás szükséges.

Bejelentkezés / kijelentkezés

Bejelentkezés: 15:00 órától
Kijelentkezés: 10:00 óráig

Ha előbb érkezik, a csomagszobában hagyhatja a poggyászát, díjmentesen. A recepciónk éjjel-nappal nyitva van, éjszaka is érkezhet előzetes bejelentés NÉLKÜL.

FIZETÉS
  • Kérjük, ÉRKEZÉSKOR KÉSZPÉNZBEN (EUR, HUF) fizessen. A kulcsot csak a szoba árának kifizetése után tudjuk átadni. Kulcs kaució: €5.00 / szoba
  • Amennyiban a foglalás során megadott bankkártya adatokat, azok csak garanciaként szolgálnak, nem terheljük!
  • A kulcs elvesztése esetén €30.00 fizetendő. Javasoljuk, hagyja a kulcsot a recepción, amikor nem tartózkodik a hostelben.
GYermekek

Gyermekek 3 éves kor alatt ingyen szállhatnak meg, amennyiben nem szükséges számukra külön ágy (kivéve babaágy). Amennyiben saját ágyat igényel, vagy 3 éves kor felett van, akkor felnőttként számolandó a létszámba, és teljes árat kell fizetni.

A szobák nagyon tiszták voltak. A recepciós kedves volt.

Galina (Bulgária)

Összességében jó benyomások, ezért az árért tényleg nagyon jó szállás.

Mia (Szingapúr)

Imádtam ezt a hostelt. Mielőtt mentem, elolvastam az összes véleményt. Fogalmam sincs, mi a baj veletek emberek, ez a hostel abszolút nagyszerű. Szuper elhelyezkedés, kiváló ár-érték arány, nagyon tiszta, új bútor, srtb. Privát szobánk volt. Egy rossz szót se szólhatok. Ajánlom mindenkinek!

Szép hostel kedves recepciósokkal, személyzettel, jó helyen.

Sergiu-Robert (Románia)

Közel a belváros és könnyen megközelíthető.

Peter (UK)

Elhelyezkedés és kapcsolat

A hostel a pesti oldalon van, nagyon közel a belvároshoz. A reptérről , a vonat- és busz állomásokról könnyen megközelíthető. A Nagykörút ésa 4-es, 6-os villamos megállója néhány perces sétával elérhető. (A 6-os villamos egész éjszaka jár.)

Legközelebbi tömegközlekedési pont:

  • Harminckettesek tere (4-es és 6-os villamos)
  • Corvin negyed (M3-as metró)
  • Rákóczi tér (M4-es metró)

A legközelebbi pont a Harminckettesek tere. Innen a templom felé kell sétálni a Baross utcában. A Tavaszmező utca a templom bal oldalánál kezdődik a Horváth Mihály térnél.

corvinhostel@agapebudapest.com
+36-70-7711520
1084 Budapest, Tavaszmező utca 7-13.
REPÜLŐTÉRRŐL

Tömegközlekedéssel a reptérről:

A terminál előtt szálljon fel a 200E buszra, menjen a végállomásig, Kőbánya Kispestig. Itt szálljon át a metróra és utazzon a Corvin negyedig. A Harminckettesek tere felé sétáljon, majd itt forduljon jobbra a Baross utcában. (Vagy egy megállót utazzon a 4-es vagy 6-os villamossal a Harminckettesek teréig.) Tavaszmező utca a Horváth Mihály téri templom bal oldalánál kezdődik.

NYUGATI PÁLYAUDVARRÓL

Menjen a 4-es vagy 6-os villamossal (Újbuda központ vagy a Móricz Zsigmond körtér felé) a Harminckettesek teréig. Innen sétáljon a Baross utcán a templom irányába. A Tavaszmező utca a Horváth Mihály téri templom bal oldalánál kezdődik.

KELETI PÁLYAUDVARRÓL

Menjen az M4-es metróval a Rákóczi térig. Innen sétáljon (vagy 1 megállót villamosozzon) a Harminckettesek teréig, majd forduljon balra a Baross utcában a templom felé. A Tavaszmező utca a Horváth Mihály téri templom bal oldalánál kezdődik.

DÉLI PÁLYAUDVARRÓL

Menjen az M2-es metróval a Blaha Lujza térig, majd villamossal (4-es vagy 6-os, Újbuda központ vagy a Móricz Zsigmond körtér irányába) a Harminckettesek teréig (2 megálló). A tértől a Baross utcán sétáljon a templom irányába. A Tavaszmező utca a Horváth Mihály téri templom bal oldalánál kezdődik.

NÉPLIGET BUSZ PÁLYAUDVARRÓL

Utazzon metróval a Corvin negyedig (Újpest központ irányába), majd szálljon át a 4-es vagy 6-os villamosra (Széll Kálmán tér vagy Margit híd irányba) a Harminckettesek teréig 1 megállóra (vagy sétáljon). Innen sétáljon a templom irányába a Baross utcában. A Tavaszmező utca a Horváth Mihály téri templom bal oldalánál kezdődik.