City Hostel Westend

Ez a minőségi hostel Budapest központjában helyezkedik el, közel a Nyugati pályaudvarhoz, metró állomáshoz és a Nagykörúthoz. A Duna és Margitsziget is sétatávolságra található.

2-4-6 ágyas szobák (emeletes ágyakkal), hűtővel.  A fürdőszoba közös használatú, a folyosóról nyílik. Közös használatú konyha található minden emeleten.

Nagyon jó ár/érték arány! Ideális kisebb csoportoknak, turistáknak, családoknak, baráti társaságoknak. 2019-ben július 15-től augusztus 26-ig van nyitva.

Szobák és árak

  • Kétágyas szobák
  • Négyágyas szobák
  • Hatágyas szobák

Minden szoba emeletes ágyas, hűtő, íróasztal és szék található benne. Fürdőszoba közös használatú, folyosóról nyílik.

“Nagyon olcsó, hűtő a szobában, személyzet nagyon segítőkész, jó az elhelyezkedés. 2 percre a metrótól, villamos és buszmegállótól.”

“Jó helyen van, közel a metró, busz és villamos. 10 percre egy hatalmas bevásárlóközpont van. Közel van számtalan jó és olcsó étkezde. A szobák tiszták. Személyzet barátságos.”

“Sok fürdőszoba van, nagyon tiszták. Rengeteg hely tárolásra, íróasztal, polc minden ágyhoz.”

Szolgáltatások és információk

Ingyenes WiFi

Elérhető a hallban, ingyenes.

24 órás recepció

Turista információ, programok, jegyek, transzferek, reptéri transfer (€28.00 / autó a reptérről)

Csomagmegőrző

Ingyenes csomagmegőrző bejelentkezés előtt és kijelentkezés után

Ágyneműt biztosítunk

Törölköző nem áll rendelkezésre.

Ventillátor bérelhető

Ára €2.00 / nap, letét: €20.00.
NINCS légkondicionálás a szobákban.

Takarítás

Nincs napi takarítás. Az elutazás utáni takarítás az árban benne van.

Pótágy, babaágy

Nem tudunk pótágyat betenni a szobába. Babaágyat biztosítunk (előre kell kérni, max. 1 db / szoba).

Szabadidő

TV és pingpongozási lehetőség a hallban

Parkolás

Közeli parkolóházban vagy az utcán (fizetős övezet)

Bejelentkezés / kijelentkezés

Bejelentkezés: 15:00 órától
Kijelentkezés: 10:00 óráig

Ha előbb érkezik, a csomagszobában hagyhatja a poggyászát, díjmentesen. A recepciónk éjjel-nappal nyitva van, éjszaka is érkezhet előzetes bejelentés NÉLKÜL.

FIZETÉS
  • Kérjük, ÉRKEZÉSKOR KÉSZPÉNZBEN (EUR, HUF) fizessen. A kulcsot csak a szoba árának kifizetése után tudjuk átadni.
  • Amennyiban a foglalás során megadott bankkártya adatokat, azok csak garanciaként szolgálnak, nem terheljük!
  • A kulcs elvesztése esetén €20.00 fizetendő. Javasoljuk, hagyja a kulcsot a recepción, amikor nem tartózkodik a hostelben.
GYermekek

Gyermekek 3 éves kor alatt ingyen szállhatnak meg, amennyiben nem szükséges számukra külön ágy (kivéve babaágy). Amennyiben saját ágyat igényel, vagy 3 éves kor felett van, akkor felnőttként számolandó a létszámba, és teljes árat kell fizetni.

“Nagyon tiszta volt. Bár a wc-k közös használatúak, rendben voltak tartva mindig. A szobák is tiszták voltak, ez nekem nagyon fontos volt. Ágyak kényelmesek, éjjeli lámpával felszereltek. “

“A hostel meglehetősen tiszta volt, a szobákban volt hűtő, a berendezés jó állapotban volt. Az elhelyezkedés nagyon jó volt, mivel a buszmegálló, a metró és a vonat 5 perc sétára volt. Nagyon jó ár/érték arány!”

“Van kávé és üdítő automata a hallban, ami nagyon kényelmes. A recepciós nagyon udvarias és mosolygós. Jól ismerik a várost, válaszolnak a kérdésekre és javasolnak jó helyeket. Mindenkinek ajánlom!”

Elhelyezkedés és kapcsolat

A hostel a pesti oldaon van, a belvárosban. A nagyszerű tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően könnyen megközelíthető, különösen a Nyugati pályaudvarról (gyalogosan). Metró megálló, a Nagykörút a 4-es, 6-os villamossal mindössze néhány perc sétára található. Nagyon sok étterem, étkezde, kávézó és üzlet van a környéken. A Westend Bevásárló- és Szórakoztató Központ, néhány látnivaló (Parlament, Bazilika, múzeumok) szintén sétatávolságra találhatók.

Legközelebbi tömegközlekedési pont:

Nyugati tér / Nyugati pályaudvar

  • 4-es, 6-os villamos
  • M3-as (kék) metró
  • vonat pályaudvar
westendoffice@cityhostels.hu
+3670-311-6437
1065 Budapest Podmaniczky u. 8.
REPÜLŐTÉRRŐL

 

Igénybe veheti transzfer szolgáltatásunkat EUR 30 / autó áron (max. 4 fő / autó, járat adatait min. 1 nappal korábban el kell juttatni hozzánk) vagy taxival, ill. reptéri minibusszal.

Tömegközlekedéssel a reptérről: Szálljon fel a 200-as buszra a terminál előtt, utazzon a végállomásig (Kőbánya-Kispest). Ezután menjen metróval a Nyugati pályaudvarig, majd gyalog a Teréz körúton az első kereszteződésig, ott forduljon jobbra (Podmaniczky utca).

 

NYUGATI PÁLYAUDVARRÓL

Gyalog a Teréz körúton (az Oktogon irányába), első utcánál jobbra (Podmaniczky).

KELETI PÁLYAUDVARRÓL

Menjen az M2 metróval a Blaha Lujza térig (a Déli pályaudvar irányába) majd szálljon fel a 4-6-os villamosra (a Széll Kálmán tér irányába) és utazzon a Nyugati pályaudvarig. Majd gyalog a Teréz körúton (az Oktogon irányába), első utcánál jobbra (Podmaniczky).

DÉLI PÁLYAUDVARRÓL

Menjen az M2 metróval a Blaha Lujza térig (az Örs vezér tér irányába) majd szálljon fel a 4-6-os villamosra (a Széll Kálmán tér irányába) és utazzon a Nyugati pályaudvarig. Majd gyalog a Teréz körúton (az Oktogon irányába), első utcánál jobbra (Podmaniczky).

NÉPLIGET BUSZ ÁLLOMÁSRÓL

Utazzon metróval a Nyugati pályaudvarig (Újpest központ irányba), majd gyalog a Teréz körúton az első kereszteződésig, ott forduljon jobbra (Podmaniczky utca).